Venly, A Serisi Finansman İçin 21 Milyon Euro Topladı

 Belçika merkezli bir Blockchain çözüm sağlayıcısı olan Venly, bugün şirketin A Serisi Finansmanda 21 Milyon Euro’yu güvence altına aldığını duyurdu.

https://bilink.com.tr/OPHoJ

Venly , merkezi olmayan ekonomiler ve oyun yayıncıları için kalıcı çözümler sunan bir blok zinciri cüzdanıdır.

Courtside Ventures, Finansmana öncülük etti ve en iyi şirketlerin en iyileri, yeni Web3 ürünleri geliştirmek için finansman sağlamaya katıldı.

Başka Kimler Katıldı?

Bu şirketler, Venly için Seri A turunun finansmanına katıldı.

Fortino
lider blok ortakları,
Santral ve Alpaka VC
Tak ve oyna
Yüksek Teknoloji Gründerfonds
Coinbase Girişimleri,
Transcend Fonu
Tioga Başkenti,
Imec Istart
Venly

Venly ve kusursuz Web3 çözümleri sayesinde, Web2 işletmeleri artık Venly’nin Web3 teknolojisinden yararlanabilir. Bunu yaparak, sistemin güvenliğinden ve kullanıcı deneyiminden ödün verme konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacak.

Seri A Finansmanı ve Venly’nin Geleceği

Venly, her oyun stüdyosu ve yayıncısının entegrasyonundan yararlanabilmesi için her oyun yayıncısına kodlama gerektirmeyen bir çözüm sağlamaya odaklanır.

Venly, A Serisi finansmanı güvence altına aldığına göre, odağını e-ticarete kaydıracak. Son zamanlarda Venly, oyunda yeni olmadığını gösteren güçlü bir Shopify entegrasyonu başlattı.

Ayrıca Bakınız : NFT’ler Venly kullanarak Shopify’da Al ve Sat.

Web3 Startup’ları ve oyun stüdyoları, Venly’den yararlanmak için başka araçlara sahip olacak. Venly bir Hızlandırıcı Pisti başlatmayı planladığı için oyun stüdyoları ve yeni başlayanlar artık hızlandırıcı ekibinden finansman ve rehberlik alacak. Üstelik Venly, lisansları indirimli fiyatlarla sağlayacaktır.

Venly ayrıca büyümeye ve Marketplace’i kullanıcıları için daha iyi bir deneyim haline getirmeye odaklanacak.

https://kripto.day/venly-a-serisi-finansman-icin-21-milyon-euro-topladi/

Yorumlar

Popüler Yayınlar